mantelzorgwoningen

Denkt u na over een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een extra woning, bedoeld om mantelzorg makkelijker te maken. Een mantelzorgwoning kan een losse woning op het terrein van het bestaande huis zijn of bijvoorbeeld een omgebouwde garage. De zorgontvanger maar ook de mantelzorger kan hier wonen. Doordat de mantelzorger en -ontvanger dicht bij elkaar wonen, heeft de verzorger geen reistijd meer. Dat scheelt kostbare tijd die nu misschien wel aan de zorg zelf besteed kan worden. Of tijd die de mantelzorger terugkrijgt als vrije tijd.

Eén van de meest waardevolle aspecten van een mantelzorgchalet is de mogelijkheid om te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Stel u voor dat u, zelfs op hoge leeftijd, nog steeds in uw vertrouwde buurt kunt blijven, dicht bij uw geliefden, door simpelweg een mantelzorgwoning te laten bouwen.

Onze mantelzorgwoningen zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen en kunnen op maat worden gemaakt. Bij BRC Chaletbouw streven we er altijd naar om de beste oplossing voor u te vinden, zowel bij het ontwerpen als het bouwen van uw mantelzorgchalet.

Vooruitziende (pre) Mantelzorgwoningen

Een (tijdelijke) mantelzorgwoning kan ook een preventieve keuze zijn. We noemen dit een vooruitziende mantelzorgwoning, omdat het ouderen aanmoedigt om vroeg na te denken over hun toekomstige woonomstandigheden. Tegenwoordig kunnen vooruitziende mantelzorgchalets al vanaf het 67e levensjaar worden geplaatst.

Eigen fabriek

Onze mantelzorgwoningen worden gerealiseerd in onze eigen fabriek, door ervaren vakmensen. We geloven dat elke stap op weg naar uw nieuwe droomwoning gevierd moet worden. We zullen u regelmatig foto’s van de voortgang sturen, en u bent van harte welkom in onze fabriek om uw woning te bezichtigen.

BRC Chaletbouw is een bedrijf met jarenlange ervaring in het bouwen van chalets en gespecialiseerd in het bouwen van mantelzorgwoningen. Met ons team van 20 vakmensen zijn wij een brede onderneming die vrijwel alles in eigen beheer kunnen realiseren.